Valokuvaus

Radio-ohjattavalla kalustolla tapahtuva kuvaus on mullistanut ilmasta tapahtuvan valokuvauksen. Kuvaukselle ei ole enää minimikorkeutta ja maksimikorkeuskin on useimpiin tarpeisiin varsin riittävä. Myös ahtaissa paikoissa olevat kohteet voidaan nyt helposti saada mukaan. Kuvaaminen on myös varsin edullista, joten kustannukset eivät enää ole ratkaiseva tekijä mietittäessä kohteen kuvaamisen hyödyllisyyttä.

Kuvausta tehdään tyypillisesti tietysti markkinoinnin tarpeisiin tulosteisiin tai verkkosivuille, mutta yhä enenemässä määrin myös maaston tai rakennuskohteen kartoittamiseen liittyvissä tehtävissä. Myös erilaiset kuntotarkastukset, sekä pelastustoimen tukitehtävät ovat uusi mielenkiintoinen alue, missä tällaista tekniikkaa voidaan hyödyntää kustannustehokkaasti.


Lahjaidea

Lahjaidea

Ohessa yksi esimerkki asiakkaani ideasta kuvata oman lapsuutensa jokimaisema muistoksi lämpimistä ja huolettomista kesistä. Kuvaus toteutettiin yhdellä kuvauskerralla ja tehtäväksi jäi vain valita parhaat otokset tilattavaksi tulosteeksi. Kuvat tilattiin Ifolorilta ja kehys on Ikeasta jolloin kokonaiskustannus lopulliselle taululle oli n. 150€.

Ikimuistoinen taulu, joka säilyy kodin seinää kaunistamassa vuodesta toiseen.

Valokuvauksessa käytän markkinoiden johtavaa erityisesti ilmakuvaukseen kehitettyä laitteistoa. Kameran optiikka on huippulaatua ja laitteiston herkkyys riittää myös erinomaisiin hämäräkuviin.© 2018 Evbros Oy | Palvelun tarjoaa Evbros Oy | Y-tunnus: 2622258-4